Mindenkinek mindenről van véleménye, és a vélemény lehet más...

Azt olvastam, hogy...

Azt olvastam, hogy...

Azt olvastam, hogy: Az orvosok a legbetegebbek ...

Egyre kevesebben egyre többet kell dolgozniuk.

2016. július 22. - Chaenomeles

  Ők sem gépek, hanem emberek. Elfáradnak, kiégnek, belefásulnak a mindennapos vég nélküli taposómalomba. Ezt látniuk kell a betegeknek, és bizony észreveszik, hiszen ők látják a kárát! Egy konkrét példával szemléltetném a folyamatot.   Mint tudjuk, a legnagyobb hiány az érsebészet terén van…

Tovább

Azt olvastam,hogy: Úris­ten: Le­dobta ru­háit a gyö­nyörű testű Lilu!

Aki most a fotóra lenne kíváncsi, csalódni fog...

A jelenségről gondolkodom...Hogy mi az, ami az olvasókat arra készteti, hogy több ezren kattintsanak az ilyen, és hasonló témákra, és aztán a kommentekben - egymás haját tépve, trágárságokat fröcsögve -  bizonygassák vélt igazukat a nagy semmiről.

Tovább

Azt olvastam, hogy: Kósa Lajos és Szatmáry Kristóf fideszes képviselők iskolaszövetkezeteket módosító javaslata elveszi a diákok jogait.

"Miért akarja a kormány, hogy a diákmunkások kevesebbett keressenek?"

A diák munkavállalóknak eddig sem voltak jogaik, és ma sincsenek....

Tovább

Azt olvastam, hogy: Több mint félmillió embernek sikerült a 2010-es kormányváltás óta kikerülnie a mélyszegénység köréből ...

Ezt mondta Langerné Victor Katalin a társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkár az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.

Szerintem eltévesztette, vagy rosszul tanulta meg a szövegét....Tudjuk, hogy Magyarország jobban teljesít, de azért ez.. .Megkérdezném az államtitkár helyettest, látott-e már közelről mélyszegénységben "élő" embereket..

Tovább

Azt olvastam, hogy: Szijjártó Péter szerint...

" Az európaiak jogosan formálnak igényt arra, hogy egy Európa – és azon belül Magyarország – jövőjét alapvetően befolyásoló kérdésben maguk dönthessenek, ráadásul a lehető legdemokratikusabb módon." (vs.hu)

Európaiak vagyunk. Még... Tehát jogosan formálunk igényt arra, hogy minden Magyarország jövőjét alapvetően befolyásoló kérdésben magunk dönthessünk, ráadásul a lehető legdemokratikusabb módon.

Tovább
süti beállítások módosítása